Styling for Sale

Ik ben Martine de Jong-Van Nimwegen

Styling zit mij in het bloed. Van jongs af aan ging ik altijd al bij ons door het dorp en keek ik naar andere huizen. Gluren bij de buren, bij vrienden en familie, altijd nieuwsgierig naar wat anderen deden. En hoe ik dat kon toepassen op mijn eigen kamer. Mijn kamer veranderde zo ongeveer iedere week.

Het gekke is dat het even heeft geduurd voordat ik in het vak terecht kwam. Via vele omzwervingen besloot ik in 2015 mijn eigen bedrijf te starten. Van mijn hobby, mijn werk maken. Het voelde als thuiskomen. Styling vanuit het hart, op gevoel, dat werkt bij mij het allerbeste.  

Naast mijn werk ben ik moeder, partner en fervent sporter. Anderen omschrijven mij als een enthousiast, vrolijk, positief en een actief persoon. Ik hou van lol maken en vier het leven.